Puncte, linii si planuri

Numere naturale

icon

Operaţii cu numere naturale, teorema împărţirii cu rest, descompunerea zecimală.

Puncte, linii si planuri

Divizibilitate

icon

Divizibilitatea numerelor naturale, divizor, multiplu, proprietăţi,criterii de diviziblilitate, c.m.m.d.c., c.m.m.m.c.

Puncte, linii si planuri

Mulţimi

icon

Mulţimi: descriere şi notaţii, operaţii cu mulţimi; mulţimi de numere.

Puncte, linii si planuri

Numere raţionale

icon

Noţiunea de fracţie, fracţii subuitare, supraunitare, echiunitare, fracţii ireductibile, fracţii echiunitare, compararea fracţiilor, operaţii cu numere raţionale.

Puncte, linii si planuri

Ecuaţii, inecuaţii şi sisteme de ecuaţii

icon

Rezolvarea ecuaţiilor, inecuaţiilor şi a sistemelor de ecuatii. Probleme care se rezolvă cu ajutorul ecuaţiilor şi inecuaţiilor.

Puncte, linii si planuri

Elemente de geometrie și unități de măsură

icon

Figuri geometrice și corpuri geometrice. Unități de măsură pentru lungimi, suprafețe și volum. Unități de măsură pentru capacitate și masă. Unități de măsură pentru timp și unități monetare. Transformări.

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2017 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate              
Termeni      Despre      Contact      Confidenţialitate     Cariere
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Lectii Virtuale. Detalii Inchide