Puncte, linii si planuri

Numere reale I (calcule cu radicali)

icon

Reguli de calcul cu radicali, raţionalizarea numitorului, intervale de numere reale, medii, radăcina pătrată, rotunjiri şi aproximări

Puncte, linii si planuri

Numere reale II (calcule cu numere reale reprezentate prin litere)

icon

Calcule cu numere reale reprezentate prin litere, formule de calcul prescurtat, descompuneri în factori, operaţii cu rapoarte de numere reale reprezentate prin litere.

Puncte, linii si planuri

Ecuaţii, inecuaţii şi sisteme de ecuaţii

icon

Rezolvarea ecuaţiilor, inecuaţiilor şi a sistemelor de ecuatii. Probleme care se rezolvă cu ajutorul ecuaţiilor şi inecuaţiilor.

Puncte, linii si planuri

Funcţii

icon

Funcţii: definiţie, funcţii egale, imaginea unei funcţii. Funcții numerice, graficul unei funcţii, intersecția cu axele de coordonate. Mărginire, periodicitate, funcții pare și impare. Compunerea funcțiilor. Funcţia de gradul I: semnul, graficul și monotonia. Funcția de gradul II: semnul, graficul și monotonia. 

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2017 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate              
Termeni      Despre      Contact      Confidenţialitate     Cariere
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Lectii Virtuale. Detalii Inchide