Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!

Cumpara abonament!
Plătește cu PayPal

Rapoarte algebrice

Pentru a putea vizualiza un video va rugam sa va logati aici! Daca nu aveti cont va puteti inregistra apasand aici.
9 voturi 192 vizionari
Puncte: 10

Rapoarte algebriceAscunde teorie X

Un raport algebric este un raport în care numărătorul și numitorul sunt expresii algebrice.

Un raport algebric nu este definit pentru acele valori ale literelor care anulează numitorul. Prin urmare, domeniul de definiție al unui raport algebric este mulțimea în care iau valori literele, cu excepția acelor valori care anulează numitorul.

Exemplu:

fraction numerator 2 x plus 5 over denominator 1 minus x end fraction comma space x element of straight real numbers space backslash space open curly brackets 1 close curly brackets

A amplifica un raport algebric înseamnă a înmulți numărătorul și numitorul cu o expresie algebrică nenulă.

A simplifica un raport algebric înseamnă a împărți numărătorul și numitorul cu o expresie algebrică nenulă.

Cumpara abonament
Plătește cu PayPal

Ajutor
Feedback-ul d-voastră este important pentru noi. Dacă observați vreo neregulă vă rugăm să ne-o semnalați apăsând butonul Trimite Feedback de mai jos.

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2020 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni    Despre    Contact    Confidenţialitate    Cariere