Despre noi

1. Ce este www.Lecții-Virtuale.ro?

2. De ce a apărut acest website?

3. Ce conține Lecții-Virtuale în prezent?

4. Cum este organizată materia în platformă?

5. Cum pot accesa materialele din platformă?

6. Cât costă accesul la această platformă?

 

1. Ce este www.Lecții-Virtuale.ro?

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă suport la Matematică, Fizică și Chimie celor interesați. La maturizarea proiectului, în câteva luni de zile, vom acoperi echivalentul a 16 ani de școlarizare la disciplinele fundamentale pentru înțelegerea științei. Ne-am propus să devenim cea mai mare și cea mai bună platformă de e-Learning din România.

2. De ce a apărut acest website?

Considerăm că Lecții-Virtuale este o platformă necesară din mai multe puncte de vedere. Am enumarat mai jos pe scurt câteva. 

Am dorit să-i ajutăm pe copiii și tinerii din România care nu își permit să plătească meditații particulare prin creșterea accesului la conținut educațional de calitate. Transmiterea cunoștințelor fundamentale predominant pe calea meditațiilor particulare ridică numeroase probleme de ordin practic și etic. Noi considerăm că este bine și frumos ca și elevii care nu au acces la meditații particulare dar doresc să învețe să poată să facă acest lucru.

Modelul de predare la clasă tradițional în România și în lume are foarte multe neajunsuri care îl fac ineficient  și am dorit să contribuim la creșterea eficienței actului didactic. Pe platforma noastră elevul poate să reia vizualizarea unei lecții ori de câte ori este nevoie. Dacă are nelămuriri poate adresa întrebări. Exercițiile din cadrul fiecărei lecții sunt furnizate cu rezolvarea completă, pas cu pas, dacă este nevoie. Evaluarea se face automat și este disponibilă atât rezolvitorului, cât și părintelui sau profesorului care dorește să folosească sistemul nostru.

Pentru profesorii talentați care pot și doresc să își exercite profesia la un nivel înalt, am dorit să existe un loc unde să își poată exprima talentul și să fie plătiți pe măsură. 

3. Ce conține Lecții-Virtuale în prezent?

În prezent platforma noastră conține peste 500 de filme care acoperă sistematic materia din programa analitică din România. Astfel, la Matematică acoperim clasele 5-8, la Fizică acoperim clasele 9-12 și la Chimie acoperim clasele 7-8 și 9-12. În total avem peste 100 de ore de film și lucrăm în continuare.

4. Cum este organizată materia în platformă?

Materia este organizată în Lecții, Unități de ÎnvățareDiscipline și Materii. Acest conținut se poate accesa navigând pe butonul Materii de pe prima pagină din partea stângă sus. Același conținut este accesabil în meniul din dreapta fie pe Clase, fie pe Discipline (Fig. 1 - Butonul Materii).

             

                                                                          Fig. 1 - Butonul Materii.

5. Cum pot accesa materialele din platformă?

5. Pentru a putea accesa acest conținut este necesar să fiți înregistrat(ă) cu noi. Înregistrarea se poate face  prin meniul din dreapta de pe prima pagină (Fig. 2 - Meniul de Înregistrare). Totodată, după înregistrare, ca să puteți vizualiza conținutul nostru, va trebui să intrați în interiorul platformei și să completați în întregime câmpurile din secțiunea Setări cont (Fig. 3 - Setări cont). 

                                                                      

                                                                        Fig. 2 - Meniul de Înregistrare   

                              

                                                                        Fig. 3 - Secțiunea Setări Cont

6. Cât costă accesul la această platformă?

Website-ul nostru este în prezent în perioadă beta de testare. Pe întreaga durată a acestei perioade de testare accesul la platformă se poate face gratuit. Dacă identificați erori în filme, la teste sau la partea software vă rugăm să ne atrageți atenția ca să le putem corecta. După expirarea perioadei de testare vom avea grijă ca prețul de acces la platforma noastră să rămână accesibil.

Întrebări Frecvente realizate de Echipa Lecții Virtuale

Versiunea 1.0 ultima actualizare 12 Decembrie 2015

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2017 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate              
Termeni      Despre      Contact      Confidenţialitate     Cariere
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Lectii Virtuale. Detalii Inchide