Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!

Termeni si conditii

 

Acord privind Termenii și Condițiile de Utilizare a serviciilor website-ului www.lecții-virtuale.ro (Termeni și Condiții)

 

www.lecții-virtuale.ro este un serviciu aflat în proprietatea, administrarea și exploatarea domnului Alin Lucian Popescu, cetățean britanic de origine română (“Proprietarul”). Proprietarul platformei are domiciliul fiscal în Marea Britanie și desfășoară activitatea platformei www.lectii-virtuale.ro ca Self-Employed (Persoana Fizică Autorizată) din Marea Britanie. Sumele achitate prin intermediul platformei vor fi primite în contul proprietarului cu numărul 00017485 deschis la filiala băncii Barclays, 66 High St, Ashford TN24 8TL, Marea Britanie. Utilizarea serviciilor acestui website este guvernată de o serie de reguli care trebuie respectate de către toți utilizatorii săi. Acest document constituie Acordul privind termenii și condițiile de utilizare ("Acordul") și stabilește termenii legali de utilizare a serviciilor oferite de website-ul www.lectii-virtuale.ro. 

 

1. Condiții de participare. Contul. Servicii comerciale externe. Utilizatorii minori. Utilizatorii Părinte. Utilizatorii Profesor. Utilizatorii adulți.

1.1.Condiții de participare

Acest produs este interzis minorilor cu excepția situațiilor în care s-a obținut acordul părintelui sau a persoanei care deține autoritatea parentală pentru folosirea produselor noastre. Proprietarul nu are posibilitatea de a verifica acest aspect dar își rezervă dreptul de a suspenda sau interzice accesul persoanelor minore în cazul în care părintele sau responsabilul legal ne contactează și ne cere suspendarea sau ștergerea contului.

Prin înscrierea în website acceptați că contul dumneavoastră anterior nu a fost șters sau suspendat din motive disciplinare de către personalul website-ului.

Prin înscrierea pe website declarați că aveți cel puțin 18 ani. În cazul minorilor declarați că ați cerut voie părinților sau responsabililor legali înainte de a vă înscrie în website-ul nostru.

Prin înscrierea în website declarați că informațiile pe care le introduceți despre dumneavoastră sunt corecte, complete și actuale.

Prin înscrierea pe website vă angajați ca în cazul în care detaliile de securitate ale contului dumneavoastră au ajuns în posesia unor persoane neautorizate să le folosească să ne contactați ca să putem lucra împreună la rezolvarea situației.

Toate prevederile din Politica de Confidențialitate și din  prezentul document Termeni și Condiții trebuie acceptate la înscrierea pe website prin bifarea cutiei “Sunt deacord”.

1.2.Contul

Pentru a putea accesa facilitățile oferite de website-ul nostru este necesar să vă înscrieți și să vă creați un cont („Contul”). Accesul la serviciile noastre nu se poate face decât după completarea tuturor câmpurilor din secțiunea “Setări cont”.

Detaliile contului dumneavoastră sunt confidențiale. Totodată, este interzisă divulgarea acestor detalii pentru uzul unor terțe părți. În cazul în care se identifică situații unde există mai mulți utilizatori care folosesc aceleași detalii de cont aceste situații vor fi deferite autorităților competente. Totodată, este posibil să se ceară daune pentru pagubele aduse serviciilor noastre prin aceste practici.

1.3. Servicii comerciale externe

Website-ul www.lecții-virtuale.ro folosește servicii de analiză a datelor și de marketing oferite de către părți terțe cum ar fi Google (ex. Google Analytics), Facebook, Hotjar, MailChimp. Prin înscrierea în website declarați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile entităților enumerate în acest paragraf. În mod particular, acceptați instalarea cookie-urilor folosite de aceste servicii.

1.4. Utilizatorii minori

Utilizatorii minori acceptă că înainte de a se înscrie în website au obținut acordul unui părinte sau a responsabilului legal pentru a face acest lucru.

Utilizatorii minori acceptă că contul lor poate fi suspendat sau șters dacă părintele sau responsabilul legal fac o cerere în acest sens.

Utilizatorii minori pot primi acces la serviciile noastre dacă există un acord prealabil între Proprietar și organizațiile din care acești minori fac parte cum ar fi școlile generale, liceele, școlile profesionale, casele de copii, universitățile, alte entități private sau publice care au autoritate legală asupra minorilor.

1.5. Utilizatorii Părinte

Dacă aveți cel puțin 18 ani și sunteți părintele sau responsabilul legal al unui copil minor vă puteți înregistra pe website-ul nostru pentru un cont de părinte (“Cont Părinte”). Ca și utilizator de Cont Părinte veți avea posibilitatea de a urmări progresul copilului dumneavoastră, de a primi informații actuale despre activitatea lui și de a-i administra contul.

Prin crearea unui Cont Părinte și  conectarea cu contul unui minor acceptați că dețineți autoritatea și responsabilitate legală asupra copilului respectiv. Totodată acceptați că v-ați dat acordul pentru folosirea de către minor a tuturor serviciilor noastre.

Prin crearea unui Cont Părinte acceptați să colaborați dacă este cazul cu Proprietarul și cu terțe entități ale statului român abilitate legal pentru a acționa în vederea protecției copiilor dacă este cazul.

Prin crearea unui Cont Părinte acceptați că Proprietarul nu are posibilitatea de a garanta acuratețea informațiilor și activității utilizatorilor platformei. În mod particular, Proprietarul nu poate garanta/identifica spre exemplu că persoana care activează la un moment dat pe website folosind detaliile de cont ale copilului dumneavoastră este cu adevărat copilul dumneavoastră. Asemenea situații pot apărea dacă detaliile de logare ale copilului sunt accesate ilegal sau dacă copilul decide să divulge propriile sale detalii și Proprietarul nu acceptă nici o responsabilitate legală pentru repercusiunile care pot apărea în asemenea situații.

Prin crearea unui Cont Părinte acceptați că vă revine responsabilitatea de a monitoriza direct și personal progresul copilului dumneavoastră astfel încât să aveți garanția că datele pe care vi le furnizăm noi reprezintă o oglindire reală a cunoștințelor copilului dumneavoastră.

Prin crearea unui Cont Părinte și conectarea la un Cont acceptați că Proprietarul nu are posibilitatea de a verifica efectiv relațiile de rudenie și/sau raporturile legale ale persoanelor implicate.

În cazul în care se identifică situații în care o persoană, minor sau adult, se identifică în mod fals ca fiind părintele unui utilizator minor, conturile respective vor fi imediat suspendate și situația respectivă va fi semnalată autorităților competente.

Ca părinte sau responsabil legal acceptați că Proprietarul lucrează cu instrumente care procesează statistic activitatea copilului dumneavoastră pentru a produce clasamente, statistici, îmbunătățirea serviciilor și pentru scopuri comerciale. Totodată, prin includerea copilului în clase virtuale, respectiv prin afișarea scorurilor și a insignelor obținute de copilul dumneavoastră în cadrul website-ului, înțelegeți și acceptați că aceste informații vor deveni disponibile utilizatorilor autorizați ai website-ului precum și angajaților/colaboratorilor Proprietarului.

Ca părinte sau responsabil legal acceptați că discuțiile de sub filme între utilizatori, respectiv dintre utilizatori și administratorii website-ului www.lecții-virtuale.ro sunt publice și reprezintă proprietatea Proprietarului. Este așadar posibil ca ocazional copilul dumneavoastră să fie identificat de către alte persoane ca fiind participant la activitățile website-ului. Dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple, vă rugăm să nu permiteți accesul copilului la serviciile noastre întrucât, cu excepția situațiilor unde există incidente legale, nu vom da curs cererilor de ștergere de conținut de forma discuții/întrebări/răspunsuri etc.

Ca părinte sau responsabil legal acceptați că, în cazul în care Contul copilului dumneavoastră este conectat la un Cont Profesor, aceleași informații despre activitatea copilului dumneavoastră care sunt disponibile pentru dumneavoastră (ex. Harta Cunoștințelor) vor deveni disponibile și pentru utilizatorul de Cont Profesor.

Ca părinte sau responsabil legal acceptați că responsabilitatea educației complete a copilului dumneavoastră vă aparține în întregime dumneavoastră și instituțiilor abilitate prin lege pentru așa ceva. Proprietarul promovează conceptul de Edutainement (Education + Entertainment), un cuvânt care provine din limba engleză și care se poate traduce în românește cu aproximație ca “distracție prin educație”. www.lecții-virtuale.ro nu și-a propus să fie o soluție completă pentru educație  și nu va accepta nici o responsabilitate în cazul în care dumneavoastră sau alte terțe părți nu înregistrați progresele sperate în condiții de testare și evaluare tradiționale (ex. Bacalaureat, admitere la facultate etc.).

1.6. Utilizatorii Profesor

Prin crearea unui cont de Profesor acceptați că aveți cel puțin 18 ani, că aveți preocupări educaționale și că doriți să folosiți sistemul nostru în procesele de predare și/sau evaluare în care sunteți implicat(ă).

Prin crearea unui cont de Profesor acceptați și susțineți că aveți pregătirea teoretică și practică necesară pentru a acționa ca și educator.

Prin crearea unui cont de Profesor acceptați că aveți acordul părinților minorilor pe care îi administrați spre a le gestiona o parte din activitatea de instruire prin intermediul website-ului www.lecții-virtuale.ro. Totodată, acolo unde părintele sau responsabilul legal nu este înscris în website-ul nostru, acceptați că vă revine responsabilitatea legală de a informa și cere acordul părintelui pentru folosirea sistemul nostru înainte de a recomanda unui minor să se înscrie pe website.

Prin crearea unui Cont Profesor și folosirea sistemului nostru pentru activități educaționale sau comerciale cum ar fi predarea la clasă sau meditațiile particulare, acceptați că îndepliniți toate prevederile legale pentru desfășurarea activităților de acest tip în conformitate cu legislația din România.

1.8. Utilizatorii adulți

Dacă aveți cel puțin 18 ani acceptați că la înscrierea pe website veți îndeplini toate condițiile prevăzute în prezentul document. În particular acceptați prevederile enumerate la punctele 1.1, 1.2,1.3,1.5 și 1.6.

Dacă doriți ca pe lângă Contul de utilizator să vă upgradați contul la Cont Părinte sau Cont Profesor acceptați că veți aplica separat pentru un asemenea upgrade. În momentul de față acest lucru se realizează prin crearea unui cont separat în cadrul platformei.

Pe website-ul www.lecții-virtuale.ro vor fi prezenți și minori. Persoanele adulte care utilizează website-ul acceptă că vor utiliza un limbaj civilizat din care vor lipsi amenințările, înjurăturile, exprimările menite să inspire teamă, să intimideze sau să manipuleze. Sunt interzise exprimările rasiste, xenofobe, exprimările cu conținut pornografic, instigarea la ură, opiniile politice de orice fel. 

Exprimarea adulților care folosesc website-ul va ține seama că există mulți minori care ar putea citi ceea ce se postează. În cazul în care apar exprimări considerate în mod rezonabil nepotrivite de către administratorii website-ului spre a fi citite de un minor, acceptați că este posibil ca administratorii website-ului să suspende/să editeze sau să șteargă asemenea comentarii și, dacă este cazul, contul dumneavoastră.

Sunt interzise postările de link-uri către website-uri externe de orice fel. Sunt permise postările de link-uri către alte secțiuni din website-ul nostru care ar putea fi relevante discuțiilor respective cu scopul schimbului de informații sau înțelegerii conținutului științific prezentat.

Aveți dreptul de a încărca poze în cadrul website-ului nostru cu condiția de a respecta legislația legată de drepturile de autor. Vă revine responsabilitatea de a face verificările necesare spre a vă asigura că prin postarea acelor poze nu încălcați acest tip de legislație. Dacă nu sunteți sigur(ă) de statutul legal al anumitor fișiere media nu le veți încărca pe platforma noastră. Odată încărcate pe platforma noastră, acest tip de materiale devin proprietatea platformei noastre și nu vom da curs cererilor de ștergere. În același timp, ne rezervăm dreptul de a modera, edita sau șterge conținutul pe care îl considerăm nepotrivit sau care considerăm care contravine intereselor de afaceri ale Proprietarului.

Încărcarea oricăror reguli prezente în document va duce de la sine la dreptul administratorilor de a suspenda sau șterge contul chiar și fără avertisment.

Este interzisă descărcarea materialelor prezente pe website în orice formă cu excepția celor gândite special de către personalul website-ului spre a fi descărcate și folosite offline. Este interzisă folosirea aplicațiilor de tip youtube-dl, înregistrarea desktop-ului etc. Dacă intrați din întâmplare offline în posesia materialelor educaționale prezente pe site aveți obligația să nu le folosiți, să nu le dați mai departe și să le distrugeți. Postarea de materiale produse de Proprietarul pe website-uri de tip torrent este STRICT INTERZISĂ, nu va fi trecută cu vederea și autorii vor fi identificați și deferiți autorităților legale.

Este PERMISĂ descărcarea și/sau includerea în alte platforme a acelor materiale care sunt gândite sau promovate de Proprietar spre a fi folosite offline sau incluse în alte platforme - spre exemplu fișierele de teorie sunt gândite special pentru a putea fi descărcate și folosite offline fără nici o limitare. În cazul acelor materiale pe care doriți să le folosiți offline sau să le includeți în alte platforme aveți obligația să nu ștergeți elementele de identificare ale website-ului nostru sau, după caz, să specificați sursa conform prevederilor legale. Dacă nu sunteți sigur(ă) dacă un material poate sau nu să fie folosit offline sau pe alte platforme vă rugăm să ne contactați înainte de a-l folosi.

2. Politica de Confidențialite

Confidențialitatea datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Detaliile despre Politica de Confidențialitate le găsiți într-un document separat.

3. Modificarea documentului Termeni și Condiții

Din când în când, pe măsură ce proiectul nostru se va dezvolta, vom opera actualizări ale prezentului document care să oglindească fidel funcționalitatea și practica concretă de operare. Proprietarul își rezervă dreptul de a schimba oricând aceste modificări conform nevoilor de dezvoltare și/sau monetizare ale platformei. Vă revine responsabilitatea de a verifica regulat documentul actualizat prezent în Termeni și Condiții spre a vă asigura că sunteți în continuare de acord să folosiți serviciile noastre.

4. Marketing și publicitate

La înscrierea pe website vă revine responsabilitatea de a completa câmpurile din Setări cont. Dacă nu doriți să primiți mesaje în legătură cu serviciile noastre vă rugăm să debifați câmpurile relevante din Setări cont.

5. Sisteme de plată și preț de acces

Proprietarul prin platforma www.lectii-virtuale.ro utilizează un model freemium. Utilizatorii platformei pot accesa conținutul în două moduri. Utilizatorii care nu doresc/nu își permit să plătească pentru acces în platformă vor avea acces la toate materialele dar sistemul le va afișa reclame. Utilizatorii care doresc să acceseze platforma fără a le fi afișate reclame vor avea posibilitatea de a-și achiziționa un Abonament. Ne rezervăm totodată dreptul ca pe viitor să dezvoltăm secțiuni în platformă care vor putea fi accesate doar după achiziționarea unui Abonament.

6. Altele

Niciun utilizator nu poate invoca drept scuză pentru încălcarea Acordului faptul ca nu știa de existența acestuia.

Nimic din activitatea www.lecții-virtuale.ro nu poate fi folosit în vederea încălcării legilor în vigoare. Dacă prin utilizarea platformei noastre de către terțe părți se încalcă vreo lege, responsabilitatea aparține în întregime acelor entități și nu Proprietarului, angajaților sau colaboratorilor acestuia.

După înregistrare, accesul la contul dumneavoastră se va face prin email, parola, cont de Gmail sau Facebook. Sunteți în totalitate răspunzător de păstrarea confidențialității detaliilor de logare alese. Vă recomandăm în mod expres să nu divulgați nimănui parola dumneavoastră. Este totodată recomandabil să închideți sesiunea de lucru în browser-ul utilizat, în special în cazul accesării internetului dintr-un loc public cum ar fi Internet cafe-urile.

Proprietarul este autorul Site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației romane și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând clipuri audio/video, imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii s.a.m.d. sunt proprietatea Proprietarului.

Conținutul și designul Site-ului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al Proprietarului.

Crearea de hyperlink-uri către website-ul nostru este permisă atâta timp cât informația prezentă pe website-ul dumneavoastră nu conține date false, eronate sau jignitoare la adresa noastră ca persoane și a serviciilor noastre.


 

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă suport în vederea pregătirii pentru Evaluare Națională și Bacalaureat la Matematică, Fizică și Chimie. Lecțiile noastre sunt alcătuite din filme și exerciții și probleme cu tot cu rezolvări. Platforma noastră este o soluție ideală pentru școala online. Pentru facilitarea activității profesorilor în cadrul ecosistemului GSuite de la Google am implementat butonul Google Classroom. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Ne propunem să facilităm accesul la conținut educațional de calitate mai ales elevilor cu venituri mai modeste care nu își pemit meditații particulare. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

Parteneri

EduApps partener Lectii Virtuale UiPath partener Lectii Virtuale Scoala365 partener Lectii Virtuale CCD Galați partener Lectii Virtuale

2024 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni   Despre   Contact   Confidenţialitate   Cariere Parteneri