Sprijiniți-ne prin donații!

Termeni si conditii

Acord privind Termenii și Condițiile de Utilizare a serviciilor website-ului www.lecții-virtuale.ro (Termeni și Condiții)
 

www.lecții-virtuale.ro este un serviciu aflat în proprietatea, administrarea și exploatarea de către S.C. Virtual Pro Education SRL. Utilizarea serviciilor acestui website este guvernată de o serie de reguli care trebuie respectate de către toți utilizatorii săi. Acest document constituie Acordul privind termenii și condițiile de utilizare ("Acordul") și stabilește termenii legali de utilizare a serviciilor oferite de website-ul lectii-virtuale.ro. 
 

1. Condiții de participare. Contul. Servicii comerciale externe. Utilizatorii minori. Utilizatorii Părinte. Utilizatorii Profesor. Utilizatorii adulți.

1.1.Condiții de participare

Acest produs este interzis minorilor cu excepția situațiilor în care s-a obținut acordul părintelui sau a persoanei care deține autoritatea parentală pentru folosirea produselor noastre. S.C. Virtual Pro Education nu are posibilitatea de a verifica acest aspect dar își rezervă dreptul de a suspenda sau interzice accesul persoanelor minore în cazul în care părintele sau responsabilul legal ne contactează și ne cere suspendarea sau ștergerea contului.

Prin înscrierea în website acceptați că contul dumneavoastră anterior nu a fost șters sau suspendat din motive disciplinare de către personalul website-ului.

Prin înscrierea pe website declarați că aveți cel puțin 18 ani. În cazul minorilor declarați că ați cerut voie părinților sau responsabililor legali înainte de a vă înscrie pe website-ul nostru.

Prin înscrierea pe website declarați că informațiile pe care le introduceți despre dumneavoastră sunt corecte, complete și actuale.

Prin înscrierea pe website vă angajați ca în cazul în care detaliile de securitate ale contului dumneavoastră au ajuns în posesia unor persoane neautorizate să le folosească să ne contactați ca să putem lucra împreună la rezolvarea situației.

Toate prevederile din Politica de Confidențialitate și din  prezentul document Termeni și Condiții trebuie acceptate la înscrierea pe website prin bifarea cutiei “Sunt deacord”.

1.2.Contul

Pentru a putea accesa facilitățile oferite de website-ul nostru este necesar să vă înscrieți și să vă creați un cont („Contul”). Accesul la serviciile noastre nu se poate face decât după completarea tuturor câmpurilor din secțiunea “Setări cont”.

Detaliile contului dumneavostră sunt confidențiale. Totodată, este interzisă divulgarea acestor detalii pentru uzul unor terțe părți. În cazul în care se identifică situații unde există mai mulți utilizatori care folosesc aceleași detalii de cont aceste situații vor fi deferite autorităților competente. Totodată, este posibil să se ceară daune pentru pagubele aduse serviciilor noastre prin aceste practici.

1.3. Servicii comerciale externe

Website-ul www.lecții-virtuale.ro folosește servicii de analiză a datelor și de marketing oferite de către părți terțe cum ar fi Google (ex. Google Analytics) sau Facebook. Prin înscrierea în website declarați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile celor două entități mai sus numite pentru toate serviciile și produsele lor. În mod particular, acceptați instalarea cookie-urilor folosite de aceste servicii.

1.4. Utilizatorii minori

Utilizatorii minori acceptă că înainte de a se înscrie în website au obținut acordul părintelui sau a responsabilului legal pentru a face aceste lucru.

Utilizatorii minori acceptă că contul lor poate fi suspendat sau șters dacă părintele sau responsabilul legal fac o cerere în acest sens.

Utilizatorii minori pot primi acces la serviciile noastre dacă există un acord prealabil între firma noastră S.C. Virtual Pro Education S.R.L și organizațiile din care acești minori fac parte cum ar fi școlile generale, liceele, școlile profesionale, casele de copii, universitățile, alte entități private sau publice care au autoritate legală asupra minorilor.

1.5. Utilizatorii Părinte

Dacă aveți cel puțin 18 ani și sunteți părintele sau responsabilul legal al unui copil minor vă puteți înregistra pe website-ul nostru pentru un cont de părinte (“Cont Părinte”). Ca și utilizator de Cont Părinte veți avea posibilitatea de a urmări progresul copilului dumneavostră, de a primi informații actuale despre activitatea lui și de a-i administra contul.

Prin crearea unui Cont Părinte și  conectarea cu contul unui minor acceptați că dețineți autoritate și responsabilitate legală asupra copilului respectiv. Totodată acceptați că v-ați dat acordul pentru folosirea de către minor a tuturor serviciilor noastre.

Prin crearea unui Cont Părinte acceptați să colaborați dacă este cazul cu S.C. Virtual Pro Education și cu terțe entități ale statului român abilitate legal pentru a acționa în vederea protecției copiilor dacă este cazul.

Prin crearea unui Cont Părinte acceptați că S.C. Virtual Pro Education S.R.L. nu are posibilitatea de a garanta acuratețea informațiilor și activității utilizatorilor platformei. În mod particular, S.C. Virtual Pro Education S.R.L. nu poate garanta/identifica spre exemplu că persoana care activează la un moment dat pe website folosind detaliile de cont ale copilului dumneavoastră este cu adevărat copilul dumneavoastră. Asemenea situații pot apărea dacă detaliile de logare ale copilului sunt accesate ilegal sau dacă copilul decide să divulge propriile sale detalii și S.C. Virtual Pro Education S.R.L. nu acceptă nici o responsabilitate legală pentru repercursiunile care pot apărea în asemenea situații.

Prin crearea unui Cont Părinte acceptați că vă revine responsabilitatea de a monitoriza direct și personal progresul copilului dumneavostră astfel încât să aveți garanția că datele pe care vi le furnizăm noi reprezintă oglindirea reală a cunoștințelor copilului dumneavoastră.

Prin crearea unui Cont Părinte și conectarea la un Cont acceptați că S.C. Virtual Pro Education nu are posibilitatea de a verifica efectiv relațiile de rudenie și/sau raporturile legale ale persoanelor implicate.

În cazul în care se identifică situații în care o persoană, minoră sau adultă, se identifică în mod fals ca fiind părintele unui utilizator minor, conturile respective vor fi imediat suspendate și situația respectivă va fi semnalată entităților legale competente.

Ca părinte sau responsabil legal acceptați că S.C. Virtual Pro Education S.R.L. lucrează cu instrumente care procesează statistic activitatea copilului dumneavoastră pentru a produce clasamente, statistici, îmbunătățirea serviciilor și pentru scopuri comerciale. Totodată, prin includerea copilului în clase virtuale, respectiv prin afișarea scorurilor și a insignelor obținute de copilul dumneavostră în cadrul website-ului, înțelegeți și acceptați că aceste informații vor deveni disponibile utilizatorilor autorizați ai website-ului precum și angajaților/colaboratorilor legali ai S.C. Virtual Pro Education.

Ca părinte sau responsabil legal acceptați că discuțiile de sub filme dintre utilizatori, respectiv dintre utilizatori și administratorii website-ului www.lecții-virtuale.ro sunt publice și reprezintă proprietatea S.C. Virtual Pro Education S.R.L. Este așadar posibil ca ocazional copilul dumneavoastră să fie idenficat de către alte persoane ca fiind participant la activitățile website-ului. Dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple vă rugăm să nu permiteți accesul copilului la serviciile noastre întrucât, cu excepția situațiilor unde există incidente legale, nu vom da curs cererilor de ștergere de conținut de forma discuții/întrebări/răspunsuri etc.

Ca părinte sau responsabil legal acceptați că, în cazul în care Contul copilului dumneavoastră este conectat la un Cont Profesor, aceleași informații despre activitatea copilului dumneavoastră care sunt accesabile de către dumneavostră (ex. Harta Cunoștințelor) vor deveni accesabile și de către utilizatorul de Cont Profesor.

Ca părinte sau responsabil legal acceptați că responsabilitatea educației complete a copilului dumneavoastră vă aparține în întregime dumneavoastră și instituțiilor abilitate prin lege pentru așa ceva. S.C. Virtual Pro Education promovează conceptul de Edutainement (Education + Entertainment), un cuvânt care provine din limba engleză și care se poate traduce în românește drept “distracție prin educație”. www.lecții-virtuale.ro nu și-a propus să fie o soluție completă pentru educație  și nu va accepta nici o responsabilitate în cazul în care dumneavoastră sau alte terțe părți nu înregistrați progresele sperate în condiții de testare și evaluare tradiționale (ex. Bacalaureat, admitere la facultate etc.).

1.6. Utilizatorii Profesor

Prin crearea unui cont de Profesor acceptați că aveți cel puțin 18 ani, că aveți preocupări educaționale și că doriți să folosiți sistemul nostru în procesele de predare și/sau evaluare în care sunteți implicat(ă).

Prin crearea unui cont de Profesor acceptați și susțineți că aveți pregătirea teoretică și practică necesară pentru a acționa ca și educator.

Prin crearea unui cont de Profesor acceptați că aveți acordul părinților minorilor pe care îi administrați spre a le gestiona o parte din activitatea de instruire prin intermediul website-ului www.lecții-virtuale.ro. Totodată, acolo unde părintele sau responsabilul legal nu este înscris în website-ul nostru, acceptați că vă revine responsabilitatea legală de a informa și cere acordul părintelui pentru folosirea sistemul nostru înainte de a recomanda unui minor să se înscrie pe website.

Prin crearea unui Cont Profesor și folosirea sistemului nostru pentru activități educaționale sau comerciale cum ar fi predarea la clasă sau meditațiile particulare acceptați că îndepliniți toate prevederile legale pentru desfășurarea activităților de acest tip în conformitate cu legislația din România.

1.8. Utilizatorii adulți

Dacă aveți cel puțin 18 ani acceptați că la înscrierea pe website acceptați toate clauzele prevăzute în prezentul document. În particular acceptați prevederile enumerate la punctele 1.1, 1.2,1.3,1.5 și 1.6.

Dacă doriți ca pe lângă Contul de utilizator să vă upgradați contul la Cont Părinte sau Cont Profesor acceptați că veți aplica separat pentru un asemenea upgrade. În momentul de față acest lucru se realizează prin crearea unui cont separat în cadrul platformei.

Pe website-ul www.lecții-virtuale.ro vor fi prezenți și minori. Persoanele adulte care utilizează website-ul acceptă că vor utiliza un limbaj civilizat din care vor lipsi amenințările, înjurăturile, exprimările menite să inspire teamă, să intimideze sau să manipuleze. Sunt interzise exprimările rasiste, xenofobe, exprimările cu conținut pornografic, instigarea la ură, opiniile politice de orice fel. Tot ceea ce este ilegal conform legislației din România este ilegal și pe platforma noastră chiar dacă acele activități nu au fost explicit numite în prezentul document.

Exprimarea adulților care folosesc website-ul va ține seama că există mulți minori care ar putea citi ceea ce se postează. În cazul în care apar exprimări considerate în mod rezonabil nepotrivite de către administratorii website-ului spre a fi citite de un minor acceptați că este posibil ca administratorii website-ului să suspende sau să șteargă asemenea comentarii.

Sunt interzise postările de link-uri către website-uri externe de orice fel. Sunt permise postările de link-uri către alte secțiuni din website-ul nostru care ar putea fi relevante discuțiilor respective cu scopul schimbului de informații sau înțelegerii conținutului științific prezentat.

Aveți dreptul de a încărca poze în cadrul website-ului nostru cu condiția de a respecta legislația legată de drepturile de autor. Vă revine responsabilitatea de a face verificările necesare spre a vă asigura că prin postarea acelor poze nu încălcați acest tip de legislație. Dacă nu sunteți sigur(ă) de statutul legal al anumitor fișiere media nu le veți încărca pe platforma noastră. Odată încărcate pe platforma noastră, acest tip de materiale devin proprietatea platformei noastre și nu vom da curs cererilor de ștergere. În același timp, ne rezervăm dreptul de a modera, edita sau șterge conținutul pe care îl considerăm nepotrivit sau care considerăm care contravine intereselor de afaceri ale S.C. Virtual Pro Education S.R.L.

Încărcarea oricăror reguli prezente în document va duce de la sine la dreptul administratorilor de a suspenda sau șterge contul chiar și fără avertisment.

Este interzisă descărcarea materialelor prezente pe website în orice formă cu excepția celor gândite special de către personalul website-ului spre a fi descărcate și folosite offline. Este interzisă folosirea aplicațiilor de tip youtube-dl, înregistrarea desktop-ului etc. Dacă intrați din întâmplare offline în posesia materialelor educaționale prezente pe site aveți obligația să nu le folosiți, să nu le dați mai departe și să le distrugeți. Postarea de materiale produse de S.C. Virtual Pro Education S.R.L. pe website-uri de tip torrent este STRICT INTERZISĂ, nu va fi trecută cu vederea și autorii vor fi identificați și deferiți autorităților legale.

Este PERMISĂ descărcarea și/sau includerea în alte platforme a acelor materiale care sunt gândite sau promovate de S.C. Virtual Pro Education S.R.L. spre a fi folosite offline sau incluse în alte plaftorme. În cazul acelor materiale pe care doriți să le folosiți offline sau să le includeți în alte platforme aveți obligația să nu ștergeți elementele de identificare ale website-ului nostru sau, după caz, să specificați sursa conform prevederilor legale. Dacă nu sunteți sigur(ă) dacă un material poate sau nu să fie folosit offline sau pe alte platforme vă rugăm să ne contactați înainte de a-l folosi.

2. Politica de Confidențialite

Confidențialitatea datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Detaliile despre politica noastră de confidențialitate le găsiți într-un document separat.

3. Modificarea documentului Termeni și Condiții

Din când în când, pe măsură ce proiectul nostru se va dezvolta, vom opera actualizări ale prezentului document care să oglindească fidel funcționalitatea și practica concretă de operare. S.C. Virtual Pro Education S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba oricând aceste modificări conform nevoilor de dezvoltare și/sau monetizare ale platformei. Vă revine responsabilitatea de a verifica regulat documentul actualizat prezent în Termeni și Condiții spre a vă asigura că sunteți în continuare de acord să folosiți serviciile noastre.

4. Marketing și publicitate

La înscrierea pe website vă revine responsabilitatea de a completa câmpurile din Setări cont. Dacă nu doriți să primiți mesaje în legătură cu serviciile noastre vă rugăm să debifați câmpurile relevante din Setări cont.

5. Sisteme de plată și preț de acces

Începând cu data de 01 Noiembrie 2015 website-ul nostru este lansat oficial în variantă beta de test. Perioada de testare va dura 3-6 luni de zile. În această perioadă vom corecta erorile și vom face optimizări.

Pe durata întregii perioade de testare accesul la toate facilitățile website-ului se va putea face în mod gratuit cu condiția completării tutorur câmpurilor din Setări cont.

După expirarea perioadei de testare urmează să updatăm acest document cu detalii suplimentare despre sisteme de plată și preț de acces.

6. Altele

Niciun utilizator nu poate invoca drept scuză pentru încălcarea Acordului faptul ca nu știa de existenta acestuia.

Nimic din activitatea www.lecții-virtuale.ro nu poate fi folosit în vederea încălcării legilor în vigoare. Dacă prin utilizarea platformei noastre de către terțe părți se încalcă vreo lege, responsabilitatea aparține în întregime acelor entități și nu S.C. Virtual Pro Education S.R.L., angajaților sau colaboratorilor legali ai acesteia.

După înregistrare, accesul la contul dumneavoastră se va face prin email, parola, cont de Gmail sau Facebook. Sunteți în totalitate răspunzător de păstrarea confidențialității detaliilor de logare alese. Vă recomandăm în mod expres să nu divulgați nimănui parola dumneavoastră. Este totodată recomandabil sa închideți sesiunea de lucru în browserul utilizat, în special în cazul accesării internetului dintr-un loc public cum ar fi Internet caffe-urile.

S.C. Virtual Pro Education SRL este autorul Site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației romane și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând clipuri audio/video, imagini, ilustrații, designuri, icoane, fotografii s.a.m.d. sunt proprietatea S.C. Virtual Pro Education S.R.L.

Continutul și designul Site-ului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al S.C. Virtual Pro Education S.R.L.

Crearea de hyperlink-uri către website-ul nostru este permisă atâta timp cât informația prezentă pe website-ul dumneavoastră nu conține date false, eronate sau jignitoare la adresa firmei și serviciilor noastre.

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2019 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni    Despre    Contact    Confidenţialitate    Cariere
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Lectii Virtuale. Detalii Inchide