Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!
Puncte, linii si planuri

Cinematică

icon

Cinematica, ramură a mecanicii clasice, studiază proprietăţile mişcării.

4 Teste 4 Video
Puncte, linii si planuri

Dinamică

icon

Dinamica, ramură a mecanicii clasice, studiază cauzele mişcării (inerţia, forţa). Forţele elastică şi gravitaţională sunt deasemeni incluse.

5 Teste 5 Video
Puncte, linii si planuri

Statică

icon

Statica, ramură a mecanicii clasice, studiază echilibrul corpurilor.

3 Teste 3 Video
Puncte, linii si planuri

Legi de conservare

icon

Noţiunile fizice generale de lucru mecanic, energie şi impuls sunt introduse în contextul mecanicii clasice. Legile de conservare fundamentale sunt abordate aici.

5 Teste 6 Video

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2020 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni    Despre    Contact    Confidenţialitate    Cariere