Sprijiniți-ne prin donații!

Politica de confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Scopul website-ului www.Lecții-Virtuale.ro este să crească accesul la  conținut educațional de calitate într-o manieră sustenabilă financiar. Sustenabilitatea financiară a unui proiect și confidențialitatea datelor despre identitatea și activitatea utilizatorilor nu de puține ori sunt deziderate care intră în conflict.

I. Datele Personale

S.C. Virtual Pro Education S.R.L. se ghidează după următoarele principii în gestionarea informațiilor despre utizatorii săi:

I.1. Respectarea legislației în vigoare în România cu privire la procesarea de date personale.

I.2. Selectarea partenerilor de afaceri. Lucrăm doar cu servicii și companii consacrate cum ar fi Facebook sau Google ale căror servicii sunt binecunoscute sau pentru care există o bună documentație disponibilă spre a fi studiată.

I.3. Posibilitatea utilizatorilor de a edita/modifica opțiunile de Marketing și Publicitate.

I.4. Vânzarea datelor. S.C. Virtual Pro Education nu va vinde niciodată datele utilizatorilor săi fără acordul acestora. Acolo unde vom dezvolta servicii, parteneriate sau produse noi, vă vom cere întotdeauna acordul înainte de a înmâna detaliile dumneavoastră către terțe părți. În mod particular, nu vom cădea niciodată de acord sub nici o formă și pentru nici un preț, cu vânzarea datelor utilizatorilor care la acea dată au sub 18 ani.

II. Despre S.C. Virtual Pro Education și www.lectii-virtuale.ro

S.C. Virtual Pro Education și website-ul www.lectii-virtuale.ro urmăresc să crească accesul la conținut educațional de calitate. Alături de creșterea accesului dorim să protejăm actul de instruire/învățare prin crearea unui context în care utilizatorii să nu fie agresați cu mesaje publicitare sau să fie întrerupți din ceea ce fac prin tehnici agresive de vânzări. Suntem totodată foarte conștienți că o bună parte a utilizatorilor produselor și serviciilor noastre sunt copii în primele clase de gimnaziu.

III. Ce informații colectăm și cum le colectăm

III.1.1.Avatarul

Avatarul este un câmp editabil în care, dacă doriți, vă puteți încărca o poză. În special pentru protejarea vieții private a celor mai tineri utilizatori ai platformei noastre, am lăsat posibilitatea ca accesul la website să se poată face fără adăugarea unei poze sau adăugarea unei poze care nu reprezintă persoana reală.

III.1.2.Numele, prenumele, datele demografice, nivelul de educație

Când vă înregistrați în website, ca să puteți accesa serviciile noastre, în secțiunea Setări Cont va trebui să introduceți numele, prenumele, data nașterii, județul și localitatea în care locuiți, un număr de telefon, dacă locuiți în străinătate, ultimul nivel de educație absolvit, anul ultimei absolviri, profilul școlii absolvite și profesia. Acolo unde utilizatorii sunt minori este obligatoriu să se introducă un număr de telefon al părinților. Prin sondaj vom face verificări ca să ne asigurăm că acest lucru se întâmplă.

III.1.3.Opțiuni cont

În această secțiune fiecare utilizator va putea să selecteze dacă dorește sau nu să i se trimită informații publicitare, dacă dorește să vizualizeze rapoarte asupra propriei activități pe platformă (în cazul unui cont de părinte sau profesor) și va alege materia principală.

III.1.4.Date cont

În această secțiune vă puteți edita emailul și parola de acces în sistemul nostru.

III.1.5.Harta Lecțiilor Parcurse

În această secțiune a website-ului fiecare noțiune pe care urmează să o învățați este figurată printr-un pătrățel. Aceste pătrățele au coduri de culori corespunzătoare nivelului la care stăpâniți acea noțiune. Această hartă este menită să vă ajute să vă dați seama de golurile pe care le aveți în cunoștințe și să vă puteți monitoriza progresul.

În același timp, Harta Lecțiilor Parcurse este un instrument util în cazul celor care sunt ajutați în studiile lor de părinți sau profesori.

III.1.6. Puncte, energie și ecusoane

Pe măsură ce vizualizați filme și rezolvați teste sistemul nostru vă va acorda Puncte, Energie și Ecusoane.  Acestea împreună cu informațiile din Harta Lecțiilor Parcurse vor fi folosite la stabilirea de clasamente astfel încât să știți unde vă aflați în medie în raport cu ceilalți utilizatori ai website-ului.

III.2. Informații de la Servicii Integrate

Prin servicii integrate înțelegem parteneri cum ar fi Facebook sau Google care ne vor pune la dispoziție servicii precum Facebook Connect sau Google (Google Plus, Google Analytics). Este posibil să colectăm, să stocăm și să folosim datele dumneavoastră asociate deja cu aceste servicii.

III.3.Informații despre modul în care folosiți produsele și serviciile noastre

Este posibil să colectăm și vom colecta date precum numărul de vizualizări la un anumit film, numărul de probleme pe care le-ați început, câte ați rezolvat, cât de bine ați rezolvat și cât timp v-a luat cu scopul procesării statistice în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre și pentru efectuarea de clasamente care să vă ajute să vă evaluați performanța.

III.4. Informații despre dumneavoastră obținute de la alți utilizatori

Tipul de informații la care facem referire acum este reprezentat de informațiile care apar atunci când un părinte sau un profesor se conectează la contul unui utilizator.

III.5. Informații despre localizarea geografică

Putem să colectăm și vom colecta date despre țara și localitatea din care accesați serviciile noastre ca să ne ajute să ne organizăm campaniile de promovare în regiunea dumneavoastră.

III.5. Informații din alte surse

Este posibil să obținem informații despre dumneavostră și din alte surse. Spre exemplu, la momentul la care vom percepe taxă de acces, dacă veți plăti prin PayPal, este posibil să știm cine, când și ce sumă a plătit.

 

IV. Cum folosim informațiile colectate

Informațiile colectate sunt folosite pentru îmbunătățirea serviciilor noastre, pentru a înțelege care vă sunt preferințele, care sunt zonele care creează dificultăți de înțelegere, pentru îmunătățirea aspectului și comportamentului platformei, pentru a crea funcționalitate nouă. Nu în ultimul rând, când și dacă vom stabili parteneriate de colaborare instituțională cu părți terțe cum ar fi potențiali angajatori vom folosi informațiile colectate ca să vă putem pune în legătură cu ei.

V. Păstrarea informațiilor

Informațiile despre dumneavoastră și activitatea dumneavoastră, în cazul în care nu primim o cerere de ștergere, vor fi păstrate indefinit sau până când păstrarea lor devine lipsită de relevanță practică.

VI. Dezvăluirea de informații

Dacă doriți ca informațiile dumneavoastră să fie făcute disponibile unui utilizator de tip părinte sau profesor vă vom da posibilitatea să faceți acest lucru.

Dacă veți utiliza servicii precum Facebook Connect este posibil să facem disponibile unele informații despre contul dumneavostră cum ar fi informațiile de la punctul I.1.

Este posibil să punem la dispoziția unor firme de consultanță date agregate anonimizate despre comportamentul și preferințele dumneavoastră. Din aceste date vor lipsi detalii precum numele sau numărul de telefon. Ele nu au ca scop contactarea dumneavoastră ci folosirea expertizei existente pentru îmbunătățirea serviciilor.

Dacă ni se va cere conform legii să dezvăluim date către organele statului român cum ar fi Poliția, instituțiile care se ocupă cu protecția copilului, procuratura, o vom face conform legii.

Dacă vom fi implicați într-o fuziune sau asociere cu o altă structură de business este posibil să dezvăluim entității respective unele informații necesare tranzacției respective.

VII. Opțiunile dumneavoastră în legătură cu culegerea de date

Aveți posibilitatea să nu ne oferiți date despre dumneavoastră sau dacă ați facut-o, să nu o mai faceți prin editarea/ștergerea informației detaliate la punctul I.1. Acolo unde nu aveți posibilitatea să o ștergeți automat, aveți posibilitatea să ne contactați și o vom șterge noi pentru dumneavoastră. Atenție, ștergerea acestei informații vă suspendă accesul la toate serviciile noastre!

Aveți posibilitatea să limitați accesul nostru la informațiile din Google Plus sau Facebook prin editarea opțiunilor respective din cadrul acestor servicii.

Înregistrarea pe website a copiilor

Înregistrarea pe website a copiilor se poate face doar cu acordul și sub supravegherea părinților sau ai responsabilitilor legali ai acestora.

 

VIII. Securitatea informațiilor

S.C. Virtual Pro Education și www.lectii-virtuale.ro folosesc anumite măsuri de natură administrativă, managerială și tehnici informatice spre a asigura securitatea informațiilor dumneavoastră. În ciuda acestor măsuri, vă avizăm că aceste măsuri nu sunt 100% sigure și că există șanse mici ca ele să fie insuficiente spre a vă proteja datele. Drept urmare, informațiile pe care le transmiteți în platforma noastră le introduceți pe riscul dumneavoastră. Dacă întâmpinăm incidente de securitate și/sau scurgeri de informații vă vom informa electronic despre aceste evenimente.

 

IX. Contact

Pentru orice nelămuriri sau întrebări suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa contact@lectii-virtuale.ro

Vă mulțumim!

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2019 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni    Despre    Contact    Confidenţialitate    Cariere
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Lectii Virtuale. Detalii Inchide