Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!
Puncte, linii si planuri

Calcul financiar

iconElemente de calcul financiar: procente, dobânda simplă, dobânda compusă.
0 Teste 4 Video
Puncte, linii si planuri

Statistică matematică

iconElemente de statistică matematică: populaţie statistică, caracteristică a populaţiei, frecvenţă absolută, frecvenţă relativă. Interpretarea datelor statistice: valoarea medie, mediana, modulul, dispersia, abaterea medie.
0 Teste 2 Video
Puncte, linii si planuri

Calculul probabilităţilor

iconEvenimente, probabilitate a unui eveniment. Operaţii cu probabilităţi. Variabile aleatoare.
0 Teste 8 Video

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2020 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni    Despre    Contact    Confidenţialitate    Cariere
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Lectii Virtuale. Detalii Inchide