Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!

Cariere

 

Lecții Virtuale este un proiect în dezvoltare permanentă. Dacă considerați că aveți calitățile necesare pentru a adăuga un plus de valoare proiectului nostru vă rugăm să ne trimiteți un CV împreună cu o scrisoare de intenție. Înainte de a ne trimite CV-ul dumneavoastră, vă rugăm să vă familiarizați cu produsul nostru - website-ul Lecții Virtuale. În scrisoarea de intenție vă rugăm să detaliați concret cum credeți că prin prestația dumneavoastră ați putea contribui la îmbunătățirea acestui produs.

Domeniile primare de care suntem interesați: Matematică, Informatică, Fizică, Chimie.

Domenii secundare de care suntem potențial interesați: Economie și Educație Financiară, Biologie, Desen tehnic și Arhitectură, grafică pe calculator, Linux.

Ce căutăm la un candidat:

1. Pregătire solidă în domeniul din care provine.

2. Dorință reală de a ieși din zona de confort și de a învăța lucruri noi.

3. Cunoașterea la nivel operațional a unui software de tip LaTeX, ROOT, MathType sau un alt software similar care să permită construirea de grafice și scrierea de formule.

4. Abilități de explicare noțiuni/fenomene (activități predare).

5. Spirit de echipă.

Vă rugăm să aplicați doar dacă în procesul de recrutare acceptați să fiți testat(ă) în vederea verificării experienței menționate în CV.
Fişierul trebuie să fie de tipul .doc , .docx sau .pdf.

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă suport în vederea pregătirii pentru Evaluare Națională și Bacalaureat la Matematică, Fizică și Chimie. Lecțiile noastre sunt alcătuite din filme și exerciții și probleme cu tot cu rezolvări. Platforma noastră este o soluție ideală pentru școala online. Pentru facilitarea activității profesorilor în cadrul ecosistemului GSuite de la Google am implementat butonul Google Classroom. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Ne propunem să facilităm accesul la conținut educațional de calitate mai ales elevilor cu venituri mai modeste care nu își pemit meditații particulare. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

Parteneri

EduApps partener Lectii Virtuale UiPath partener Lectii Virtuale Scoala365 partener Lectii Virtuale CCD Galați partener Lectii Virtuale

2024 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni   Despre   Contact   Confidenţialitate   Cariere Parteneri