Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!

Cariere

 

Lecții Virtuale este un proiect în dezvoltare permanentă. Dacă considerați că aveți calitățile necesare pentru a adăuga un plus de valoare proiectului nostru vă rugăm să ne trimiteți un CV împreună cu o scrisoare de intenție. Înainte de a ne trimite CV-ul dumneavoastră, vă rugăm să vă familiarizați cu produsul nostru - website-ul Lecții Virtuale. În scrisoarea de intenție vă rugăm să detaliați concret cum credeți că prin prestația dumneavoastră ați putea contribui la îmbunătățirea acestui produs.

Domeniile primare de care suntem interesați: Matematică, Informatică, Fizică, Chimie.

Domenii secundare de care suntem potențial interesați: Economie și Educație Financiară, Biologie, Desen tehnic și Arhitectură, grafică pe calculator, Linux.

Ce căutăm la un candidat:

1. Pregătire solidă în domeniul din care provine.

2. Dorință reală de a ieși din zona de confort și de a învăța lucruri noi.

3. Cunoașterea la nivel operațional a unui software de tip LaTeX, ROOT, MathType sau un alt software similar care să permită construirea de grafice și scrierea de formule.

4. Abilități de explicare noțiuni/fenomene (activități predare).

5. Spirit de echipă.

Vă rugăm să aplicați doar dacă în procesul de recrutare acceptați să fiți testat(ă) în vederea verificării experienței menționate în CV.
Fişierul trebuie să fie de tipul .doc , .docx sau .pdf.

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2020 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni    Despre    Contact    Confidenţialitate    Cariere