Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!
Puncte, linii si planuri

Şiruri de numere reale

iconŞiruri care au limită, şiruri convergente. Proprietăţile limitei unui şir. Criterii de convergenţă. Metode de calcul a limitelor de şiruri.
0 Teste 17 Video
Puncte, linii si planuri

Limite de funcţii

iconNoţiunea de limită a unei funcţii într-un punct. Criterii de existenţă a limitei unei funcţii într-un punct. Operaţii cu limite de funcţii. Limite remarcabile.
0 Teste 13 Video
Puncte, linii si planuri

Continuitate

iconFuncţii continue. Definirea noţiunii de funcţie continuă într-un punct. Puncte de discontinuitate. Continuitatea pe o mulţime. Operaţii cu funcţii continue. Proprietăţile funcţiilor continue.
0 Teste 9 Video
Puncte, linii si planuri

Derivabilitate

iconDerivata unei funcţii într-un punct. Funcţii derivabile. Operaţii cu funcţii derivabile. Derivatele funcţiilor elementare. Reguli de derivare. Teoreme fundamentale ale calculului diferenţial. Rolul derivatei întâi şi rolul derivatei a doua în studiul funcţiilor.
0 Teste 21 Video

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2020 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni    Despre    Contact    Confidenţialitate    Cariere