Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!
Puncte, linii si planuri

Numere naturale

icon

Operaţii cu numere naturale. Media aritmetică a numerelor naturale. Sisteme de numerație. Descompunerea zecimală.

13 Teste 21 Video
Puncte, linii si planuri

Divizibilitate

icon

Divizibilitatea numerelor naturale. Noțiunea de divizor și multiplu. Proprietăţile relației de divizibilitate. Criterii de diviziblilitate. Cel mai mare divizor comun si cel mai mic multiplu comun a două sau mai multe numere.

9 Teste 9 Video
Puncte, linii si planuri

Mulţimi

icon

Mulţimi: descriere şi notaţii. Operaţii cu mulţimi. Mulţimi de numere.

4 Teste 4 Video
Puncte, linii si planuri

Numere raţionale

icon

Noţiunea de fracţie. Fracție ordinară, fracție zecimală. Fracții subunitare, fracții supraunitare, fracții echiunitare. Fracţii ireductibile. Compararea fracţiilor. Amplificarea și simplificarea fracțiilor. Operaţii cu numere raţionale.

38 Teste 40 Video
Puncte, linii si planuri

Ecuaţii, inecuaţii şi sisteme de ecuaţii

icon

Ecuații și inecuații de gradul I. Ecuații și inecuații de gradul al II-lea. Ecuații iraționale. Ecuații exponențiale. Inecuații exponențiale. Ecuații logaritmice. Inecuații logaritmice. Sisteme de ecuații de gradul I. Sisteme de inecuații de gradul I. Sisteme de ecuații omogene. Sisteme de ecuații simetrice. 

51 Teste 43 Video
Puncte, linii si planuri

Elemente de geometrie și unități de măsură

icon

Figuri geometrice și corpuri geometrice. Unități de măsură pentru lungimi, suprafețe și volum. Unități de măsură pentru capacitate și masă. Unități de măsură pentru timp și unități monetare. Transformări.

21 Teste 21 Video

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2020 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni    Despre    Contact    Confidenţialitate    Cariere
Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Lectii Virtuale. Detalii Inchide