Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!
Puncte, linii si planuri

Chimia organică - introducere

icon

Carbonul – elementul principal din compuşii organici. Clasificarea compuşilor organici. Legături covalente în compuşii organici. Formule moleculare, formule brute şi formule structurale.

4 Teste 4 Video
Puncte, linii si planuri

Clase de hidrocarburi

icon

Importanţă şi proprietăţi fizice şi chimice ale următoarelor clase de hidrocarburi: alcani, alchene, alchine, alcadiene, arene. 

10 Teste 10 Video
Puncte, linii si planuri

Compuşi organici cu grupe funcţionale simple (I)

icon

Clasificarea compuşilor organici cu funcţiuni. Alcooli. Acizi carboxilici. Compuşi organici cu importanţă practică – alcooli, grăsimi, săpunuri şi detergenţi.

4 Teste 4 Video
Puncte, linii si planuri

Compuşi organici cu importanţă biologică (I)

icon

Zaharide / glucide. Produşi de condensare ai monozaharidelor – zaharoza, amidonul, celuloza. Proteine. 

3 Teste 3 Video

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2020 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni    Despre    Contact    Confidenţialitate    Cariere