Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!

Despre abonamente

Ca să puteți achiziționa un abonament este necesar să 1) creați un cont și 2) să fiți logat(ă) în website. Odată logat(ă) în website, puteți achiziționa un abonament plătind prin PayPal sau direct cu cardul, dacă accesați secțiunea Abonament din meniul din stânga.
Ca să vă creați un cont click aici.Abonamentele noastre:
Abonament Bronze: preț 10 Euro, acces fără reclame 3 luni (90 de zile)
Abonament Silver: preț 18 Euro, acces fără reclame 6 luni (180 de zile)
Abonament Gold: preț 30 de Euro, acces fără reclame 12 luni (360 de zile) - BEST VALUE

De ce să vă achizionați un abonament?
Lecții Virtuale a asigurat acces GRATUIT timp de 5 ani de zile la toate materialele noastre. În prezent avem în interiorul website-ului peste 1000 de tutoriale de Matematică, Fizică și Chimie, împreună cu exerciții rezolvate. Cele peste 1000 de tutoriale însumează aproximativ 250 de ore de film și acoperă materia de Matematică clasele 5-10, Fizică clasele 9-12 și Chimie clasele 9-12.

Tot ceea ce vedeți a fost realizat din susținerea financiară a unui singur om - un medic român care a plecat în urmă cu mai mulți ani din România în Marea Britanie. De-a lungul anilor nu am avut parte de nici un fel de susținere în dezvoltarea acestui website de la vreo autoritate a statului român sau de la vreun om de afaceri din România sau din străinate, deși am abordat mai multe persoane care dispuneau de resursele materiale sau logistice necesare de a ajuta dacă ar fi dorit să o facă. Dacă doriți ca acest website să se dezvolte în continuare, vă rugăm să ne ajutați prin achiziționarea unui abonament. Un singur om, fie el și medic în Marea Britanie, oricâtă bunăvoință ar avea, nu poate asigura de unul singur la nesfârșit resursele financiare necesare continuării acestui proiect.

La ce folosim banii din abonamente?
Avem două priorități majore:
1. Finalizarea materiei la Matematică astfel încât să acoperim și clasele a 11-a și a 12-a pentru Bacalaureat. 
2. Introducerea unei secțiuni de programare a calculatorului.

Care este ideea din spatele website-ului Lecții Virtuale?
Pentru copiii și tinerii cu mijloace materiale modeste, încercăm să păstrăm accesul gratuit dar afișăm reclame. Pentru cei care își doresc și își permit o experință premium, fără reclame, există de acum posibilitatea de a achiziționa un Abonament. Intenția noastră este ca și elevii/tinerii care nu își permit meditații particulare, să aibe totuși o sursă de informații de bună calitate dar accesibilă ca preț, din care să poată să învețe, dacă doresc să facă acest lucru. Nu este normal ca societate să ne gândim și să ne bazăm doar pe acei tineri care au acces la meditații particulare, mai ales că experiența ultimilor ani arată că foarte mulți aleg din păcate în continuare să părăsească țara. Tot experiența ne-a arătat în repetate rânduri că website-ul nostru este folosit și apreciat și de acei tineri care au acces la meditații particulare și care îl utilizează frecvent ca sursă complementară de informații. Noi nu facem diferențe între elevii/tinerii din România și toți cei ce doresc cu adevărat să învețe sunt bineveniți.

Pentru comentarii sau informații suplimentare vă stă la dispoziție emailul nostru: contact@lectii-virtuale.ro

Cu mult drag,

Echipa Lecții Virtuale
 

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme și teste cu indicații ce conțin rezolvare completă, pe pași, la materiile esențiale Matematică, Fizică și Chimie. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Lecții-Virtuale își propune să faciliteze accesul la conținut educațional de calitate, oferind în același timp feed-back asupra performanței. Echipa noastră însumează experiențe diverse, de la Matematică și Informatică, la Fizică, Chimie și Medicină. Unii dintre noi lucrează din țară în timp ce alții lucrează din străinătate. Acest website a fost realizat în conformitate cu viziunea noastră despre cum credem că trebuie prezentată informația științifică. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare pentru viitoarea carieră şi în viaţă. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

2020 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni    Despre    Contact    Confidenţialitate    Cariere