Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!

Despre abonamente

Ca să puteți achiziționa un abonament este necesar să 1) creați un cont și 2) să fiți logat(ă) în website. Odată logat(ă) în website, puteți achiziționa un abonament plătind prin PayPal sau direct cu cardul, dacă accesați secțiunea Abonament din meniul din stânga.
Ca să vă creați un cont click aici.


Abonamentele noastre:
Abonament Gold: preț 40 de Euro, acces fără reclame 12 luni (360 de zile) - BEST VALUE
Abonament Silver: preț 25 Euro, acces fără reclame 6 luni (180 de zile)
Abonament Bronze: preț 15 Euro, acces fără reclame 3 luni (90 de zile)
Abonament Instituțional: pentru ofertă, vă rugăm trimiteți un email pe adresa [email protected]

Atenție!!! După ce ați efectuat plata, ca să vă activați abonamentul, vă rugăm să ieșiți din website apăsând butonul Sign Out. La următoarea autentificare abonamentul va fi activ și reclamele vor fi dispărut. Pentru eventuale probleme la activare vă rugăm să ne contactați pe adresa de email [email protected]
 
De ce să vă achiziționați un abonament?

Lecții Virtuale este rodul colaborării unei echipe mici dar inimoase susținută financiar de un singur om, un medic român care lucrează și trăiește în străinătate. Lecții Virtuale este proiectul de suflet al unui om care iubește România și care crede că putem produce schimbări de profunzime în bine în țara noastră prin creșterea accesului la materiale cu conținut educativ de bună calitate. Ca să ajungă la cât mai mulți copii și tineri, aceste materiale trebuie să fie gratuite sau aproape gratuite astfel încât prețul să nu fie un factor determinant în decizia de a le folosi sau nu.

Recent s-au împlinit 5 ani de când oferim acces GRATUIT la toate materialele noastre. Dacă doriți ca acest website să se dezvolte în continuare, vă rugăm să luați în considerare achiziționarea unui abonament. În prezent, ca să încercăm să devenim sustenabili financiar, suntem forțați să afișăm reclame. Am început să facem asta în urmă cu aproximativ 6 luni din lipsă de fonduri. Abonamentele ne ajută enorm să ne continuăm munca, să implementăm sugestiile dumneavoastră și să rezolvăm mai repede problemele tehnice care pot apărea în funcționarea website-ului. Totodată, dacă mai multe persoane ar achiziționa abonamente am putea să reducem din reclame pentru că nu ne plac nici nouă.

Ce conține website-ul? Vă oferim peste 1200 de lecții de Matematică, Fizică și Chimie care conțin filme de teorie urmate de exerciții rezolvate. Cele peste 1200 de lecții însumează aproximativ 300 de ore de film și acoperă materia de Matematică clasele 5-10, Fizică clasele 9-12 și Chimie clasele 9-12. Mai avem multe alte resurse pe care vă lăsăm să le descoperiți singuri.

La ce folosim banii din abonamente?

1. Finalizarea materiei la Matematică, clasele a 11-a și a 12-a, pentru Bacalaureat. 
2. Introducerea unei secțiuni de programare a calculatorului.
3. Ne acoperim costurile tehnice de funcționare (hosting, licențe software).
4. Implementăm ideile pe care ni le-ați oferit cu generozitate de-a lungul timpului.

Care este ideea din spatele Lecții Virtuale?

Lecții Virtuale a fost gândit ca un proiect adresat în special copiilor și tinerilor cu mijloace materiale modeste, care nu își permit meditații particulare precum și profesorilor care lucrează în condiții dificile în mediul rural. Pentru copiii cu mijloace modeste, accesul este și va rămâne gratuit dar suntem forțați să afișăm reclame deoarece numărul de utilizatori a crescut foarte mult și costurile platformei devin din ce în ce mai greu de acoperit. Recent, pe fondul crizei generate de infecția cu virusul COVID-19, am fost onorați de o inițiativă a Vodafone România care îi are în vedere în special pe copiii și profesorii din zonele rurale unde nu există rețele dezvoltate de fibră optică. Vodafone România a făcut niște ajustări tehnice prin care traficul către website-ul nostru în rețeaua mobilă Vodafone se face fără a plăti pentru consumul de date care rezultă din utilizarea website-ului nostru. Pentru detalii, descărcați aplicația Vodafone Shake și activați "Student Pack". 
În ultima vreme platforma noastră a ajuns și la persoane cu situație materială bună, care și-au dorit o experiență fără reclame. Pentru persoanele care își doresc și își permit o experință premium, fără reclame, există de acum posibilitatea de a achiziționa un abonament. 

Am folosit website-ul, îmi place mult ce faceți și aș dori să contribui și eu. Se poate?

Absolut. În prezent suntem copleșiți de volumul de muncă și de câte ar mai fi de făcut dar nu dispunem de resurse financiare ca să mărim echipa. Dacă doriți să ne ajutați cu experiența dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți un email pe adresa: [email protected]. Avem nevoie în special de persoane cu experiență în domeniile Matematică, Fizică, Chimie, programare, grafică pe calculator, administrarea platformelor sociale și/sau în optimizare SEO. Suntem deschiși colaborărilor cu studenți care au avut rezultate deosebite la olimpiade sau care sunt pasionați de domeniul în care se pregătesc. Dacă ne scrieți, vă rugăm să includeți o scurtă descriere a experienței dumneavoastră și modul concret în care doriți să contribuiți (ex. adăugarea propriilor materiale, scriererea de exerciții suplimentare, producția de filme, optimizare SEO, gestionare platforme sociale etc.). 

Cu mult drag,

Echipa Lecții Virtuale

Ultima actualizare: 24 Aprilie 2020

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă suport în vederea pregătirii pentru Evaluare Națională și Bacalaureat la Matematică, Fizică și Chimie. Lecțiile noastre sunt alcătuite din filme și exerciții și probleme cu tot cu rezolvări. Platforma noastră este o soluție ideală pentru școala online. Pentru facilitarea activității profesorilor în cadrul ecosistemului GSuite de la Google am implementat butonul Google Classroom. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Ne propunem să facilităm accesul la conținut educațional de calitate mai ales elevilor cu venituri mai modeste care nu își pemit meditații particulare. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

Parteneri

EduApps partener Lectii Virtuale UiPath partener Lectii Virtuale Scoala365 partener Lectii Virtuale CCD Galați partener Lectii Virtuale

2024 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni   Despre   Contact   Confidenţialitate   Cariere Parteneri