Va rugam dezactivati programul ad block pentru a vizualiza pagina!

Cumpara abonament!
Plateste cu PayPal

Unghiuri adiacente. Bisectoarea unui unghi. Aplicatii

Partajeaza in Google Classroom

Partajeaza cu Google Classroom
Susține Lectii-Virtuale!

Teorie: Unghiuri congruente. Bisectoarea unui unghi Descarcă PDF

Două unghiuri sunt congruente dacă au măsurile egale.

Două unghiuri sunt adiacente dacă au vârful comun și o latură comună, situată în interiorul unghiului format de celelalte două laturi.

Exemplu:

measured angle A O B comma space measured angle B O C minus a d i a c e n t e

Bisectoarea unui unghi este semidreapta cu originea în vârful unghiului, situată în interiorul acestuia, care împarte unghiul în două unghiuri congruente.

right enclose m left parenthesis measured angle M O N right parenthesis equals 50 degree
left square bracket O P minus space b i s e c t o a r e end enclose rightwards double arrow m left parenthesis measured angle M O P right parenthesis equals m left parenthesis measured angle P O N right parenthesis equals 25 degree

Navigare în lectii

Cumpara abonament
Plătește cu PayPal

Ajutor
Feedback-ul d-voastră este important pentru noi. Dacă observați vreo neregulă vă rugăm să ne-o semnalați apăsând butonul Trimite Feedback de mai jos.

Despre Lecții-Virtuale.ro

Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă suport în vederea pregătirii pentru Evaluare Națională și Bacalaureat la Matematică, Fizică și Chimie. Lecțiile noastre sunt alcătuite din filme și exerciții și probleme cu tot cu rezolvări. Platforma noastră este o soluție ideală pentru școala online. Pentru facilitarea activității profesorilor în cadrul ecosistemului GSuite de la Google am implementat butonul Google Classroom. Scopul nostru este să ne concentrăm pe prezentarea noțiunilor și fenomenelor într-o manieră care să stimuleze înțelegerea și nu memorarea mecanică. Ne propunem să facilităm accesul la conținut educațional de calitate mai ales elevilor cu venituri mai modeste care nu își pemit meditații particulare. Sperăm să vă simțiti bine alături de noi și să invățați lucruri folositoare. Hai România!

Newsletter

Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre.

Parteneri

EduApps partener Lectii Virtuale UiPath partener Lectii Virtuale Scoala365 partener Lectii Virtuale CCD Galați partener Lectii Virtuale

2024 © Lecții-virtuale.ro Toate drepturile rezervate
Termeni   Despre   Contact   Confidenţialitate   Cariere Parteneri